Oulun ”Musiikkia Rantalasta” -keikka siirtyy päivämäärälle 6.2.21

Oulun ”Musiikkia Rantalasta” -keikka siirtyy päivämäärälle 6.2.21

Tapahtumajärjestäjä tiedottaa:

Eppu Normaalin ’Musiikkia Rantalasta’ -konsertti Oulun Madetojassa sunnuntaina 31.1.2022 siirtyy vallitsevien rajoitteiden vuoksi sunnuntaille 6.2.2022. Liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, liput voi palauttaa lipunostopaikkaan 28.1.2022 mennessä.

Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi sinulle, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 28.1.2022 mennessä.

Palautuslomake

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelyssämme on yhä ajoittain ruuhkaa. Tästä johtuen uusien palautusten käsittelyyn saattaa viivästyä.

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

Mikäli olet ostanut liput Ticketmasterin verkkokaupasta käyttäen luottokorttia, PayPal-tiliä, Apple Payta tai Klarna-maksutapaa, palautetaan lipun hinta käyttämällesi maksutavalle.
Mikäli liput on maksettu verkkopankin kautta, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta pyydämme täyttämään lomakkeelle tilinumeron lippujen hinnan palautusta varten.
Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.
Tilaisuuden siirtyessä palautetaan vain lipun hinta, palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi.

Tapahtumajärjestäjä ja Ticketmaster Suomi pahoittelevat tästä aiheutuvaa harmia.

Ystävällisin terveisin,
Ticketmaster Suomen Asiakaspalvelu

vinyyli